В НАТО закликали Росію повернутися до офіційно визнаних кордонів
Росія повинна повернутися до офіційно визнаних кордонів.


Про це в інтерв'ю агентству IPN заявив президент Парламентської асамблеї (ПА) НАТО Паоло Аллі, пише 112.ua.

Як зазначив президент ПА НАТО, той факт, що сесія Парламентської асамблеї альянсу проводиться у Тбілісі, дуже важливий і символічний.

За його словами, це означає, що НАТО і Парламентська асамблея НАТО твердо підтримують Грузію та євроатлантичні прагнення Грузії. За оцінкою Паоло Аллі, ті події і процеси, які відбуваються в регіоні, важливі для західних країн.

"Стабільність Грузії важлива не тільки для Грузії і регіону, але і для всіх західних країн, що відбувається в регіоні важливо, якщо враховувати агресивну поведінку Росії в Грузії, Україні і Молдові. Ці конфлікти становлять небезпеку для всіх. Відповідно, наш меседж в тому, що ми підтримуємо Грузію і її територіальну цілісність. Росія повинна повернутися до офіційно визнаних кордонів. Ми твердо прихильні захищати і підтримувати Грузію в плані розвитку демократії та євроатлантичних прагнень", - заявив Аллі.

Нагадаємо, в ході засідання ПА НАТО в Тбілісі Україна передала віце-президенту організації та членам національних делегацій аналітичну доповідь про зв'язки РФ з терористичними організаціями на Близькому Сході і в Середній Азії.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали