На прес-конференції ПриватБанку говорили про нові програми кредитування
У Львівському Прес-клубі топ-менеджери Західного головного регіонального управління ПриватБанку провели прес-конференцію для журналістів, на якій, зокрема розповіли про умови надання “теплих” кредитів для фізичних та юридичних осіб, а також про програми підтримки малого та середнього бізнесу - КУБ та АгроКуб.


Адже після переходу у державну власність ПриватБанк продовжує залишатися найбільшим системним банком України з найкращими показниками у багатьох напрямках. Більше того, тепер у багаточисельних клієнтів банку нині відкриваються нові можливості. Зокрема, ПриватБанк долучився до державної програми “Теплі кредити” і зараз активно допомагає мешканцям регіону проводити тепломодернізацію власних осель та багатоквартирних будинків. До тогож умови, які пропонує банк, на думку Андрій Горбкового, керівника напрямку «Оплата частинами» західного ГРУ ПАТ КБ “ПриватБанк”, дуже вигідні. Принаймні, жодна фінансова установа, яка працює за програмою “Теплі кредити”, не пропонує нічого подібного. Відтепер ОСББ та ЖБК Львова можуть не тільки взяти «теплий» кредит лише під 18% річних, а й отримати відшкодування частини кредиту з міського бюджету м. Львова у розмірі до 30% від максимального розміру основної суми (тіла) кредиту, але не більше 400 тис. грн. за одним кредитним договором. До того ж «теплий» кредит від ПриватБанку надається без застави, без фінансової поруки мешканців ОСББ або голови ОСББ, а держава та місто обов’язково компенсують частину кредиту, якщо були дотримані всі умови оформлення.

Йшла мова на зустрічі з журналістами і про програму КУБ, якій у квітні цього року виповнився рік. Її мета – фінансово підтримати працюючих підприємців і тих, хто мріє відкрити власну справу, надати практичні інструменти для розвитку бізнесу, а отже, відновити економіку та створити нові робочі місця. Як повідомив Юрій Будулич, керівник напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу західного головного регіонального управління ПАТ КБ “ПриватБанк”, така підтримка здійснюється у двох напрямках: до 50 000 грн. банк надає підприємцям нецільові позики, а починаючи від 50 000 до 300 000 це проектне фінансування.

А для розвитку агросфери діє окрема програма – "Агро-КУБ". Відтак Приватбанк пропонує клієнтам зі сфери агробізнесу нові умови кредитування: комісію зменшено до 2%, суму кредиту збільшено до 500 000 грн., а для малого агробізнесу, насамперед, фермерів діють кредитні канікули. Перші 6 місяців виплачуються тільки відсотки, наступні 6 місяців – сума боргу з відсотками рівними частинами. Цим кредитом можуть скористатися як юридичні особи, так і приватні підприємці, які бажають придбати с/г техніку та комплектуючі, с/г обладнання, пальне, закупити насіння, добрива. Основні сфери діяльності позичальників - вирощування зернових культур, бобових і насіння олійних культур, гуртова торгівля зерном та кормами для тварин.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали