Залишилось лише вмовити РотшильдаРотшильди вже декілька століть відіграють вирішальну роль у функціонуванні фінансового ринку Європи як в умовах стабільності, так і в умовах потрясінь. В теперішніх умовах налагодження контактів з Ротшильдами може зіграти вирішальну роль у відновленні інвестиційної привабливості української економіки.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочого візиту в Лондон (Великобританія) проведе зустріч з банкіром, політиком Натаніелем Джейкобом Ротшильдом 6 липня. Про це йдеться в програмі візиту Гройсмана. Гройсман і Ротшильд зустрінуться в приватному клубі 5 Hertford Street.

Налагодження довірливих відносин між українським урядом та найбільш впливовими на фінансовому ринку Європи гравцями може кардинально вплинути на інвестиційні потоки у вітчизняну економіку. Тим більше, що Приватбанк домовився про переговори з фінансово-холдинговою компанією Rothschild & Co стосовно реструктуризації кредитів. За інсайдерською інформацією дім Ротшильдів проявляє значний інтерес до реалізації комплексу інвестиційних проектів в Україні.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали