Лоукостер анонсував безкоштовні квитки для пасажирів
Гендиректор ісландської бюджетної авіакомпанії WOW air Скулі Могенсен заявив, що в перспективі квитки для клієнтів лоукостера стануть безкоштовними.


«В майбутньому ми будемо платити вам (мандрівникам — ред.) за польоти рейсами авіакомпанії», — додав топ-менеджер. «Якщо ви довірилися нам і забронювали у нас квиток, ми знизимо для вас його вартість до нуля і навіть надамо грошову винагороду», — пообіцяв Могенсен.

В даний час низка авіакомпаній заробляє, надаючи туристам послуги прокату автомобілів, бронювання готелів та інші подібні види сервісу. Ця діяльність в кінцевому підсумку може стати навіть більш вигідною, ніж продаж квитків.

У такому випадку у WOW air і інших перевізників буде можливість відмовитися від стягнення плати за переліт. Якщо навіть вони будуть платити пасажирам, їхній бізнес все одно залишиться рентабельним.

За словами Могенсена, WOW air, можливо, заохотить в майбутньому грошима тих клієнтів, які стануть публікувати в соцмережах інформацію про свій відпочинок і згадувати при цьому в постах його компанію.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали