Ощадбанк продовжує здешевлення кредитних ресурсів для фізосіб
Оновлені умови ощадбанківського кредитування передбачають зниження процентної ставки за всіма напрямами іпотечних позичок для клієнтів роздрібного бізнесу на 1-2%. Також більше ніж на 30% знижено розмір комісії за надання кредиту на придбання нерухомості.


Загалом Ощадбанк надає іпотечні кредити на строк до 20 років по відсоткових ставках, що є фіксованими протягом усього терміну кредитування. Банк не встановлює максимальну суму кредиту, тому можна придбати нерухомість будь-якої вартості. Завдяки ж розгалуженій мережі відділень іпотечне кредитування від Ощадбанку доступне в будь-якому куточку України.

«Ми продовжуємо покращувати умови кредитування: вже зменшено ставки за «теплими» кредитами та кредитами на придбання авто, вдруге за останні місяці знижено ставки за іпотечними кредитами. Сподіваємось, що чергове поліпшення умов іпотечного кредитування дасть можливість придбати житло чи покращити житлові умови ще більшій кількості українських родин за допомогою наших кредитних програм Ощадбанку. Оновлення ж умов кредитування сприятиме посиленню ринкових позицій Ощадбанку – з однією з найпривабливіших пропозицій на ринку», – наголосила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Ігор Галущак






Друкувати
Найбільш популярні матеріали