«Купуй українське, плати українцям» – фундамент економічної незалежності. – Л.Кравчук
Перший Президент України Леонід Кравчук закликав депутатів проголосувати за законопроект №7206 «Купуй українське, плати українцям», а виборцям порадив «натиснути» на парламентарів, щоб ті ухвалили державницьке рішення.


Відповідне відео на своїй фейсбук-сторінці опублікував голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк, процитувавши Президента.

«Це не просто черговий закон… Це закон, який ляже в основу фундаменту економічної незалежності України. Закон дає відповіді на корінні питання української економіки, української державності та української незалежності», – наголосив у своєму зверненні Леонід Макарович.

«Закон потрібен і підготовлений професійно», – заявив Перший Президент України, повністю відкинувши критику зі сторони опонентів: «Це все балаканина! Або ці люди не зрозуміли закону, або мають інші інтереси, які не пов’язані із стратегічною метою української держави».

«Я повністю підтримую законопроект і глибоко переконаний, що він буде прийнятий!» – зазначив Леонід Кравчук.

Як повідомлялось раніше, ТОП-5 об’єднань промисловців, підприємців та роботодавців України (ФРУ, УСПП, ТПП, УАВ, Рада підприємців при КМУ) вимагають негайного прийняття Верховною Радою законопроекту №7206 «Купуй українське, плати українцям», ініційованого Олегом Ляшком, Віктором Галасюком та кількома десятками нардепів. До лав об’єднань, які звернулись до керівництва держави на підтримку законопроекту 7206, входять десятки тисяч підприємств, що генерують понад 80% ВВП України та представляють усі сектори та галузі національної економіки.

У мережі щоденно з’являються нові відеозвернення керівників промислових підприємств з усієї України, які виступають за ЗПУ 7206 «Купуй українське, плати українцям».






Друкувати
Найбільш популярні матеріали