Прес-конференція на тему «Українські трудові мігранти – найбільший інвестор в економіку залишається непомітним та незахищеним»До відома: про прес-конференцію в Інформаційному агентстві "УНІАН" на тему «Українські трудові мігранти – найбільший інвестор в економіку залишається непомітним та незахищеним».

У вівторок, 27 березня, о 10.00 у прес-центрі Інформаційного агентства "УНІАН" (вул. Хрещатик, 4) розпочнеться прес-конференція на тему «Українські трудові мігранти – найбільший інвестор в економіку залишається непомітним та незахищеним».

В ході прес-конференції будуть висвітлені питання перспектив розвитку ринку міжнародного працевлаштування України, а також впливу трудових мігрантів на економіку нашої країни. На сьогодні українські трудові мігранти є найбільшими інвесторами в Україну і підтримують її макроекономічну стабільність. Державі необхідно забезпечити їхній захист, а також розробити і втілити у життя послідовну та логічну політику в цій галузі.

Крім цього, будуть дані відповіді на наступні питання:

· Трудова міграція за кордон – чи це позитивне чи негативне явище в умовах сьогодення в Україні? Які країни обирають українці для працевлаштування і чому хочуть працювати в інших країнах?
· Скільки українців вже були на заробітках за кордоном, скільки з них повертається додому і чи розглядають вони можливість імміграції.
· Що і в який термін потрібно зробити уряду України для того, щоб люди масово не їхали працювати за кордон? За рахунок чого українська економіка зможе зростати, якщо вже сьогодні відчувається дефіцит робочих рук?
· Нові ліцензійні умови для компаній – посередників у міжнародному працевлаштуванні – захист трудових мігрантів чи удар по ринку міжнародного працевлаштування України?

Учасники:
- президент Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування Василь Воскобойник;
- керівник Соцiологiчної групи «Рейтинг» Олексiй Антипович;
- голова експертно-аналітичної ради Українського аналітичного центру Борис Кушнірук;
- генеральний директор Всеукраїнського об’єднання крюінгових компаній В’ячеслав Кисловський.

Реєстрація журналiстiв на мiсцi за редакційними посвідченнями.

Всеукраїнська асоціація компаній
з міжнародного працевлаштування
тел.: +38 (067) 829 4850
тел.: +38 (067) 829 4849
[email protected]
www.ampua.org






Друкувати
Найбільш популярні матеріали