У Великобританії запускають нову криптовалюту
Нову криптовалюту запускають з нагоди одруження внука королеви Єлизавети II, яка орендує нерухомість в Києві, принца Гаррі та його нареченої Меган Маркл. Перша цифрова валюта королівського двору отримала назву Crown Royale.


Кошти від продажу токенів будуть спрямовані на благодійні цілі. Зокрема, планується передати гроші таким благодійним організаціям, як Sentebale, The Invictus Games і The Royal Foundation. Ці організації перебувають під патронатом принца, його бабусі, королеви Єлизавети II, і його майбутньої дружини Меган Маркл. Також планується, що частина грошей буде направлена на фінансування номера видання The Crown and Country Magazine, в якому буде висвітлене весілля, повідомляє британське видання Daily Express.

Ідея випуску криптовалюти належить головному редактору журналу Томасу Мейс-Арчер-Міллсу. Реалізував цю ідею The ICO Rocket – стартап, який реалізує токени. Мейс-Арчер-Міллс пояснив, що ідея випуску криптовалюти ґрунтується на бажанні дати можливість всьому світу взяти участь у весіллі принца Гаррі.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали