В столиці Галичини вперше відзначили Світовий день ділової гостинності
Нагадаємо, що Світовий день ділової гостинності (Global Meetings Industry Day) – ініціатива, започаткована у 2016 році у США. Подія щорічно об’єднує представників сфер ділової гостинності та організації бізнес-подій по всьому світові, аби підкреслити реальний вплив ділових зустрічей, конференцій, конгресів, виставок тощо на економіку планети.


Натомість цьогоріч Львів долучився до означеного святкування вперше. Відтак ЛКП «Львівське конференц-бюро» спільно з творчим партнером «Pro Lviv With Love» організували для представників цієї галузі та всіх зацікавлених атмосферний вечір під гаслом «Бізнес починається із зустрічі». Відзначенням цього світового дня організатори заходу прагнули підкреслити особливу цінність конференц-індустрії для міста і світу, її реальний вплив на економіку та дотичність Львова до глобальної івент-індустрії. Захід відбувся у Львівському будинку вчених та об’єднав близько 150 учасників ринку ділової гостинності.

Як розповіла директорка ЛКП «Львівське конференц-бюро» Ліна Остапчук: «Торік у Львові відбулося близько 400 конференцій. І дуже приємно, що наше місто дедалі частіше вітчизняні та зарубіжні підприємці обирають для своїх заходів. Однак, ми помітили, що ще багато представників сфери ділової гостинності досі незнайомі між собою. Отож вирішили це виправити, адже саме неформальні контакти відіграють ключову роль у бізнесі».

Головною подією вечора стала панельна дискусія на тему: «Як нанести Львів на європейську карту ділової гостинності», за участі топових спікерів: президента Української Спілки Психотерапевтів Олександра Фільца, проректора із зовнішніх зв’язків Українського католицького університету Олега Турія, виконавчого директора Польської асоціації судинних хірургів Катаржини Цьох, а також міського голови Львова Андрія Садового.

Окрім того, у присутніх було чимало можливостей для знайомств і спілкування – під добірну вінілову музику та кавери на українські шлягери у живому виконанні. Відповідним був і дрес-код – одяг у стилі 30-40-х років минулого століття в Західній Україні.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали