Чергова перемога «Батьківщини» Юлії ТимошенкоВибори до об’єднаних територіальних громад (ОТГ) демонструють прихильність населення до представників ВО «Батьківщина», які пропонують альтернативні владним сценарії соціально-економічного розвитку як країни в цілому, так і територіальних утворень.

На виборах до ОТГ, які відбулися 29 квітня, політична сила, очолювана Ю.В. Тимошенко, підтвердила свою перевагу над представниками влади, здобувши впевнену перемогу. За офіційними даними, оприлюдненими на сайті ЦВК, «Батьківщина» здобула 272 депутатських місця.

На другому місці із значним відставанням «Солідарність» Петра Порошенка та інші політичні сили, зокрема Радикальна партія, УКРОП, «Самопоміч», «Народний фронт», «Опозиційний блок» та «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка.

Фактично ЦВК підтвердила дані попереднього підрахунку голосів, згідно з яким «Батьківщина» Юлії Тимошенко здобула більше третини місць в об’єднаних громадах.

Нагадаємо, що ВО «Батьківщина» послідовно і наполегливо вимагає корекції економічної політики держави, зокрема припинення необґрунтованого зростання тарифів на газ, тепло та електроенергію, а також наведення елементарного порядку в енергетичному секторі національної економіки. Нагадаємо, що результативні антикризові заходи енергетичного віце-прем’єра Юлії Тимошенко в 2000-2001 роках забезпечили перше в історії незалежної України економічне зростання.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали