Політична сила «Альтернатива»: Україні потрібен новий ПрезидентЗ наближенням президентських виборів 2019 року активізувалися процеси формування передвиборчих блоків та процеси злиття політичних партій та рухів. Політична сила «Альтернатива» заявила про підтримку кандидатури Анатолія Гриценка на виборах Президента України у 2019 році.

У заяві політичної сили «Альтернатива» говориться, що «минуло майже п’ять років після перемоги Революції Гідності. Але політики, які були обрані на керівні посади після повалення корумпованого режиму Януковича, виявилися нездатними поставити національний інтерес вище за особистий та провести справжні реформи. Вони лише організували їх імітацію.

Ми не бачимо жодних ознак проведення справжніх реформ з боку діючої влади. Проведення економічних, політичних та соціальних реформ було провалено. Корумпована система вистояла, змінилися лише обличчя клептократів та популістів.

Попереду вибори президента та Верховної Ради, це шанс змінити владу мирним шляхом. Україні потрібен новий президент і новий дієздатний парламент. Ми маємо шанс оновити владу і обрати тих, хто буде втілювати складні реформи і разом з народом рухати країну вперед.

Політична сила «Альтернатива» вирішила підтримати Анатолія Гриценка – лідера партії «Громадянська позиція» як єдиного кандидата в Президенти України від демократичної опозиції. Ми бачимо його найбільш гідним претендентом на президентську посаду. Гриценко є реальною альтернативою як нинішнім владним клептократам, так і опозиційним популістам».

Анатолій Гриценко є послідовним прихильником оновлення владного істеблішменту та прискореного формування базових інститутів громадянського суспільства. Він є самостійним політиком, не пов’язаним з олігархічним капіталом. Активно виступає за вступ України до НАТО та ЄС. Балотувався на посаду Президента в 2010 та 2014 роках. Нагадаємо, що Жак Ширак став Президентом Франції з третього разу у 1995 році. У 1981 та 1988 роках він програв президентські вибори Франсуа Міттерану.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали