Пітер Майєр-Расмуссен: «Прихід нашої компанії в Україну був невипадковий»Днями у гості до студентів кафедри фінансів, кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки завітав відомий фахівець з надання консалтингових послуг в галузі юриспруденції, податків та бухгалтерського обліку генеральний директор J&L Consulting Ltd Пітер Майєр-Расмуссен.

Великий інтерес у майбутніх фахівців у сфері консалтингу викликали не лише його практичні поради із ведення цього перспективного бізнесу, а розповідь про можливості працевлаштування та кар’єрний ріст у компанії.

Завданням цієї дансько-української фірми, заснованої Андерсом Йохансеном в 2003 році, є надання кваліфікованої допомоги клієнтам при заснуванні бізнесу в Україні. Тут працюють досвідчені юристи, бухгалтери, консультанти з питань оподаткування, фінансового та управлінського обліку, фахівці з добору персоналу, аудитори, митні брокери, менеджери проектів та експерти з нерухомості. Нині J&L Consulting Ltd надає консультації понад 100 корпоративним клієнтам з ЄС, які збираються розпочати свій бізнес в Україні, з юридичних питань, бізнес-консалтингу, оподаткування, фінансового та управлінського обліку, бухгалтерського обліку та нарахування заробітної плати, з питань нерухомості, а також реалізує проекти під ключ. Компанія надає як довгостроковий юридичний та фінансовий консалтинг, так і прагматичні рішення. Також вона допомагає українським стартапам, надаючи їм правові послуги, консультування з питань оподаткування, фінансового аудиту, аутсорсингу розрахунку заробітної плати та ведення обліку для економічно вигідних рішень.

Як наголосив Пітер Майєр-Расмуссен, прихід його компанії в Україну був невипадковий. Адже вона має чудове розташування та пропонує своїм партнерам конкурентоспроможні ціни на нерухомість і кваліфіковану робочу силу. Проте потенційні іноземні інвестори нерідко нарікають, наскільки складно розпочати в Україні бізнес, зважаючи на надмірну забюрократизованість та корупцію на всіх рівнях.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали