Юлія Тимошенко: ми що вже країна третього світу?На пленарному засіданні Верховної Ради України слухається питання про прийняття закону про Антикорупційний суд. У залі відсутня більшість депутатів. Лідери фракцій виступають стосовно необхідності прийняття названого закону.

У своєму виступі лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко наголосила, що «лідери фракцій виступають з дуже актуальними питаннями, які потрібно вирішувати країні. Спікера немає. Двох третин депутатів немає. Наша команда буде голосувати за Антикорупційний суд».

Також фаворит президентської гонки жорстко розкритикувала державну політику у сфері охорони здоров’я. Зокрема Тимошенко зазначила, що «Україна переплачує 5-6 млрд. грн. за закупівлю ліків. Ліки постачаються низької якості. Хто мав право зняти контроль за якістю ліків? Ми що вже країна третього світу?»

Нагадаємо, що саме ефективний антикризовий менеджмент Юлії Тимошенко у 2000 році в енергетичному секторі дав можливість перевести економіку України на висхідний тренд розвитку. І в нинішніх умовах Тимошенко має альтернативний владному проект реформування національної економіки, який спроможний забезпечити більш високі стандарти якості життя для переважної більшості населення.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали