США посилили політичний тиск на УкраїнуСполучені штати через посла США в Україні Марі Йованович здійснили спробу політичного шантажу України та вимагають від Верховної Ради здати національні інтереси.

Все зумовлено залежністю країни від Міжнародного валютного фонду, який використовується як інструмент обмеження суверенності держави та для створення зовнішнього органу управління, котрий забезпечить передання активів в управління транснаціональним корпораціям.

«Наслідки прийняття закону, що не узгодженого з МВФ, також зрозумілі: якщо не буде прийнятий законопроект, який буде відповідати вимогам МВФ, здатність України боротися з корупцією буде підірвана, Україна не отримає мільярди доларів допомоги, економіка дестабілізується. Поступити тут правильно - це абсолютна передумова для побудови міцної, процвітаючої і демократичної України», - пригрозила Марі Йованович

«Продовження української програми МВФ необхідно для отримання подальшої, так потрібної Україні, допомоги. Це сигнал світу, включаючи фінансові ринки, на які буде виходити України. Але ще важливіше: український народ вимагає Антикорупційного суду, щоб викорінити корупцію, яка душить економічне зростання, знищує робочі місця, шкодить національній безпеці і консервує бідність. Країні необхідний ефективний антикорупційний суд, якщо вона збирається затвердити верховенство права, де ніхто не стоїть над законом, і бути такою країною, на яку заслуговує український народ», - додав американський посол в Україні.

Таким чином, прикриваючись українським народом сполучені штати мають намір отримати доступ до національного багатства самого народу – землі та природних ресурсів за допомогою створення органу управління, котрий не буде підконтрольний українській владі, а повністю відповідатиме інтересам Америки.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали