10 липня – круглий стіл «Зелені облігації в Україні як механізм залучення інвестицій у проекти відновлюваної енергетики та енергоефективності»10 липня ц. р. у м. Києві Держенергоефективності за підтримки Проекту UNIDO "Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваних джерел енергії в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах України" та спільно з Проектом GIZ «Консультування підприємств щодо енергоефективності» організовують круглий стіл на тему: «Зелені облігації в Україні як механізм залучення інвестицій в проекти відновлюваної енергетики та енергоефективності».

Захід присвячений обговоренню основних шляхів впровадження в Україні ринку «зелених» облігацій та налагодженню постійного діалогу із зацікавленими організаціями з метою створення відповідної нормативно-правової бази.

У світовій практиці «зелені» облігації стали засобом здешевлення фінансових ресурсів в реалізації «зелених» проектів та мобілізації інвестиційних ресурсів на ринку. Сукупний обсяг розміщення цих цінних паперів в 2017 р. сягнув $155 млрд., що майже в 2 рази більше, ніж в попередньому році, і в 180 разів більше ніж 10 років тому. Перспективи впровадження такого інструменту в Україні вже опрацьовує Держенергоефективності спільно із партнерами.
До участі у заході запрошуються представники центральних органів виконавчої влади, муніципалітетів, банківських установ, підприємств, міжнародних фінансових організацій та проектів міжнародної фінансово-технічної допомоги, експертного середовища та науково-дослідних установ.

Круглий стіл відбудеться у приміщенні НАН України за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55 (3-й поверх, Біла зала).

Реєстрація учасників відбувається відповідно до запрошень і починається о 9.30.

Початок заходу: 10:00.

За детальною інформацією звертатись до Управління реформування сфери енергоефективності та енергозбереження Держенергоефективності за тел: (044) 590-59-71.

Акредитація ЗМІ за тел: (044) 590-59-65, [email protected].






Друкувати
Найбільш популярні матеріали