Скільки буде кандидатів на виборах Президента УкраїниПрезидентська кампанія 2019 року набирає обертів. Основні політичні гравці включилися в перегони. Прикметною рисою майбутніх президентських виборів буде наявність значної кількості технічних «фейкових» кандидатів, які будуть дробити електорат фаворитів перегонів.

Заступник голови ЦВК Андрій Магера вважає, що «на президентські вибори 2019 року кандидатів буде зареєстровано більше, ніж в 2014-му. Більше половини з них будуть фріками. В Центрвиборчкомі ще перевірять, які документи будуть у цих кандидатів і чи будуть вони відповідати вимогам, які є в законі. Але у законі про вибори президента є прогалини».

Нагадаємо, що нинішня президентська кампанія відрізняється від попередніх тим, що про свої президентські амбіції заявила значна кількість представників культури та мистецтв, зокрема Вакарчук, Зеленський та Бобул. Саме вони будуть розпорошувати електорат фаворитів.

Оскільки серед населення є значний запит на нові обличчя, навіть на ті, які не пов’язані з політикою та бізнесом. Існують окремі думки, що участь представників культури та мистецтв в президентських перегонах 2019 року є завуальованою формою впливу великого капіталу на уподобання значної кількості виборців.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали