Круглий стіл «Експорт агропродовольчої продукції України: наявний потенціал та шляхи реалізації»
26 вересня 2023 р. Міжнародний інноваційний центр спільно з Радою з питань експорту продовольства, ННЦ «Інститут аграрної економіки», ГС «Аграрний союз України», Українською агропродовольчою платформою, Асоціацією «Дунайська Соя» та Київською міською профспілкою працівників АПК проводить круглий стіл з питань експорту агропродовольчої продукції.

За останнє десятиліття український аграрний сектор досяг неабиякого успіху щодо завоювання світових агропродовольчих ринків та став світовим лідером з експорту агропродовольчої продукції.

Нині з’являється усе більше товаровиробників, які прагнуть самостійно виходити на зовнішні ринки.

Яким чином це реалізувати, які кроки потрібно зробити, які ринки є найбільш перспективними, а які види продукції найбільш конкурентоспроможними та затребуваними на світовому і регіональних ринках? Відповіді на ці та багато інших питань, які цікавлять українських аграріїв дадуть наші експерти під час роботи круглого столу. Особливістю даного заходу є те, що ми започаткували платформу, у рамках якої, профільні експерти у подальшому зможуть, за необхідності, супроводжувати експортну діяльність товаровиробників, надаючи відповідну допомогу та консультації.

При зустрічі обговоримо: регіональні споживчі тенденції світового продовольчого ринку; особливості, можливості та перспективи для українських експортерів; алгоритм роботи з міжнародними ринками для підприємств харчпрому; елементи розробки експортних стратегій; перспективи налагодження торговельних зв’язків з країнами ЄС, особливості експорту органічної продукції та продукції бджільництва тощо.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за тел. (097) 688-24-29 або надіславши повідомлення на емейл: [email protected] або [email protected]

Місце проведення: м. Київ, вул. Героїв Оброни, 10, конференц-зал (третій поверх).
Дата проведення: 26 вересня 2023 року.
Початок заходу: 11:00.
Реєстрація з 10:40.

Більше інформації в програмі круглого столу






Друкувати
Найбільш популярні матеріали