Ціна на природний газ для населення зросте на 23,5%Кабінет Міністрів продовжив до 1 листопада 2023 року дію постанови №187 про покладання спеціальних зобов'язань на Національну акціонерну компанію "Нафтогаз України" і обласні газопостачальні компанії постачати населенню і підприємствам теплокомуненерго (ТКЕ) природний газ без зміни поточних цін і встановив з 1 листопада ціну на газ для населення в 8 550 гривень / тис. куб. м.

Зокрема, Кабмін схвалив проект постанови, який покладає спецобязательства на "Нафтогаз" продавати з 1 листопада постачальникам газ для населення за ціною 8 550 гривень / тис. куб. м.

Таким чином, з 1 листопада ціна на природний газ для населення зросте на 23,5%.

17 жовтня Кабмін продовжив чинну ціну на газ для населення до 27 жовтня.

В кінці травня Кабмін продовжив спецобязательства "Нафтогазу" з постачання газу населенню і ТКЕ без зміни ціни до серпня, в кінці серпня спецобязательства були продовжені до вересня, в кінці вересня - до жовтня.

Ціна газу для поставок населенню і ТКЕ зберігалися рівні 4 942 гривень за тис. куб. м, а для кінцевого споживача з урахуванням ПДВ та інших зборів - 6 958 гривень за тис. куб. м.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали