Світові ціни на нафту обваляться до 70 доларів за барельСвітові ціни на нафту знижуються в п'ятницю вранці після того, як представник Саудівської Аравії заявив про можливість надлишку сировини на ринку в четвертому кварталі поточного року, свідчать дані торгів.

Станом на 7.53 EET вартість грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,62%, до 76,41 долара за барель, ціна грудневих ф'ючерсів на нафту марки WTI - на 0,82%, до 66,78 долара за барель .

У п'ятницю учасники торгів відіграють заяви глави технічного комітету з моніторингу виконання угоди ОПЕК + і за сумісництвом делегата від Саудівської Аравії в ОПЕК АДГБ аль-Аама (Adeeb Al-Aama). На його думку, на ринку нафти в четвертому кварталі може бути зафіксовано надлишкову пропозицію, про що свідчать зростаючі запаси за останні кілька тижнів.

"Негативні настрої можуть призвести до того, що ціни на нафту протестують позначки в районі 70 доларів за барель", - вважають експерти Fitch Solutions, думку яких наводить агентство Рейтер.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали