Експерт назвав ймовірного учасника другого туру президентських виборів 2019Незабаром стартує офіційний початок президентської кампанії. Основні політичні табори вже фактично визначилися з кандидатами, які прийматимуть участь у виборах глави держави. Націоналістичні сили висувають кандидатом на президентські вибори Руслана Кошулинського.

Єдиний кандидат у Президенти від націоналістичних сил Руслан Кошулинський має реальні шанси потрапити до другого туру президентських виборів, адже він уже на старті матиме сумарний рейтинг Олега Тягнибока та Дмитра Яроша, що в поєднанні з тими виборцями, котрі не визначилися, може досягати 8 %.

Таку думку висловив директор Центру інформаційних проблем територій Національної академії наук України, експерт із соціальної психології Петро Жук.

Зазначимо, що після Революції Гідності 2014 року українські націоналісти зміцнили свої позиції в українському політикумі. Ріст електоральних симпатій створює сприятливе підґрунтя для того, щоб представник націоналістичного табору вийшов до другого туру президентських перегонів 2019 року.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали