Хто виступає проти оподаткування грошей і посилок заробітчанУкраїнські заробітчани влили в національну економіки валюти значно більше ніж МВФ та інші фінансово-кредитні установи. Саме заробітчани формують платоспроможний попит на житлову нерухомість, чим не дозволяють будівельній індустрії перейти у фазу глибокої стагнації. Нещодавні ініціативи можновладців щодо оподаткування доходів заробітчан викликали неабиякий резонанс в суспільстві.

За словами відомого українського політика Андрія Павловського, гроші заробітчан врятували економіку України під час війни та кризи! За останні роки заробітчани перерахували в Україну втричі більше грошей за МВФ – 36,76 млрд $!

Проте, замість подяки можновладці планують гроші і посилки заробітчан обкласти додатковими поборами та оподаткуванням, податкова розсилає їх родинам відповідні листи! Крім того урядова постанова № 329 фактично масово позбавляє родини заробітчан житлових субсидій…

Тільки Юлія Тимошенко гарантувала відміну поборів та оподаткування грошей та посилок заробітчан та захист їх родин!

Нагадаємо, що грошові переводи іноземної валюти українськими заробітчанами в національну економіку не допустили обвал гривні та фактично упередили процеси подальшого скочування сфери матеріального виробництва в стагнаційну прірву.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали