Кого бачать єдиним кандидатом від демократичних сил на президентських виборах 2019Демократичні сили, які об’єднують партії правого ліберального спектру українського політикуму, планують активно приймати участь у президентських перегонах 2019 року. Свідченням консолідації демократичних сил стала публічна підтримка Миколою Катеринчуком та Миколою Томенком кандидатури Анатолія Гриценка на майбутніх президентських виборах.

В результаті опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 30 листопада по 14 грудня, українці підтримують лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка як єдиного кандидата на виборах Президента України.

На запитання, хто має бути єдиним кандидатом від демократичних сил 51,3% відповіли, що це Анатолій Гриценко. На другому місці – Святослав Вакарчук, якому надали перевагу 20,5% опитаних. Опитування проводилось у 110 населених пунктах, крім окупованих територій.

Нагадаємо, що Анатолій Гриценко впродовж багатьох років активно виступає проти корупційних схем у вищих ешелонах влади та за побудову в Україні громадянського суспільства.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали