Чому Зеленський є серйозним політичним гравцемСтарт кампанії по виборах Президента України активізував діяльність багатьох політичних сил. Особливо показовим стало рішення Володимира Зеленського висунути свою кандидатуру на виборах глави держави. Зеленський фактично перекроїв політичний ландшафт країни, чим змусив міняти стратегію інших кандидатів.

На своїй сторінці у Facebook відомий український політолог Костянтин Бондаренко зазначає, що є світовий досвід походів коміків у політику, і його потрібно вивчати. Зокрема, це Мар’ян Шарец, прем’єр-міністр Словенії, країни-члена ЄС, лідер партії «Позитивна Словенія». До вересня цього року – відомий словенський комік і пародист.

А також Лука Максимович, сербський комік, лідер партії «Чи пробували ви сарму?» (сарма – балканський варіант голубців). На президентських виборах минулого року посів третє місце. На місцевих виборах його партія посіла друге місце за кількістю отриманих мандатів.

Нагадаємо, що український виборець вже не перший рік очікує появу політиків нової формації. Це і є основною причиною популярності лідера 95 кварталу.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали