Українські демократи визначилися з кандидатом на президентських виборах 2019Форум демократичних сил, який відбувся 11 січня, висунув єдиним кандидатом на посаду президента України відомого українського політика, колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка. Гриценко активно виступає за обмеження впливу олігархів на національну економіку та є безкомпромісним борцем з корупційними схемами.

Як кандидата в президенти України Гриценка підтримали партії «Хвиля» Віктора Чумака, «Альтернатива» Єгора Фірсова, «Європейська партія» Миколи Катеринчука, громадський рух «Рідна країна» Миколи Томенка.

Серед інших на заході також були присутні екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати – «єврооптимісти» Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська, колишній нардеп – Тарас Стецьків, активісти Віталій Шабунін, Володимир Федорін, Олександр Лємєнов.

Нагадаємо, що Анатолій Гриценко неодноразово обирався народним депутатом України та був міністром оборони. Двічі балотувався на посаду президента України у 2010 та 2014 роках.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали