У президентській гонці можлива сенсація?В експертних середовищах продовжується оцінка шансів на перемогу окремих кандидатів, які вступили у президентську гонку. Фаворитами є відомі в українському політикумі персоналії, які багато років входили і входять у вищу ланку національного політичного істеблішменту. Однак окремі аналітики прогнозують участь в президентській кампанії політиків, які можуть суттєво перекроїти існуючий політичний ландшафт.

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що до 14 січня з’явиться новий рейтинговий кандидат у президенти України. За словами Гордона, цей новачок відразу займе лідируючі позиції у четвірці разом із Юлією Тимошенко, Анатолієм Гриценком, Володимиром Зеленським і цілком може пройти у другий тур.

Нагадаємо, що нинішня виборча кампанія відбувається на фоні значної кількості заяв відомих політиків стосовно своєї участі у президентських перегонах. Про свій намір балотуватися на посаду президента заявили як політики старої формації, так і політики, які нещодавно з’явились у публічній політиці.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали