Основний конкурент фаворитів президентських перегонів вступає в боротьбуОстанні тижні відомий український журналіст Дмитро Гордон неодноразово наголошував на тому, що незабаром у президентські перегони вступить політик, який кардинально перекроїть політичний ландшафт і вирішальною мірою впливе на розподіл симпатій виборців. Як з’ясувалося ввечері 13 січня Гордон мав на увазі Ігоря Смешка.

Ігор Смешко у 2003-2005 роках очолював Службу безпеки України. Він є лідером Всеукраїнської громадської організації «Сила і Честь». 13 січня на своїй сторінці у Facebook Ігор Петрович зазначив: «Дорогі Друзі, рішення, про яке Ви просили, прийнято. Почав оформлення документів для реєстрації в ЦВК кандидатом в Президенти України. Щиро вдячний усім Вам! Упевнений, разом – переможемо!

Нагадаємо, що у лютому 2014 року Ігор Петрович та інші лідери організації «Сила і Честь» сформулювали вимоги до депутатів Верховної Ради України, серед яких було і законодавче визначення порядку імпічменту Президента України та прискорене проведення адміністративно-територіальної реформи.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали