З ким Гриценко домовляється про об’єднання
Відкликання свої кандидатури на президентських виборах Андрієм Садовим та його підтримка Анатолія Гриценка сформували передумови для подальшого об’єднання патріотичних правоцентриських сил. Крок Садового однозначно активізував процеси об’єднання українських правих навколо кандидатури Гриценка.


Гриценко веде переговори з Ігорем Смешком, Русланом Кошулинським, Дмитром Добродомовим, Романом Безсмертним та Вікторем Кривенком. В ефірі телеканалу ICTV він заявив, що усі ці кандидати абсолютно проукраїнські і також вважають неприпустимою фальсифікацію виборів.

«Я не можу з етичних міркувань, поки ми не погодили, розповідати про результат. Але із зазначеними та іншими людьми, представниками громадянського сектору, ми проводимо ці консультації. І я впевнений, що об'єднаються всі, для кого насправді Україна вище особистих амбіцій чи якогось особистого інтересу», – заявив Гриценко.

Нагадаємо, що Анатолій Гриценко вже втретє приймає участь у президентських перегонах. На нинішніх виборах глави держави він входить до переліку фаворитів.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали