Чим буде займатися вчорашній радикал МосійчукТак вже повелося в українській політичній традиції, що на старті парламентської кампанії окремі політики покидають одні політичні табори і виходячи з міркувань зміни кон’юнктури переходять в інші політичні проекти. Квінтесенцією такого роду процесів стала нещодавня заява Ігоря Мосійчука про вихід з лав Радикальної партії Олега Ляшка.

«Хочу повідомити всіх про свій вихід з лав Радикальної партії Олега Ляшка. Це було нелегке, добре виважене рішення, яке я був змушений ухвалити. Серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди. Я не можу іти всупереч власних переконань, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю», – написав нардеп у «Фейсбуці».

Колишній радикал заявив, що планує займатися громадською діяльністю і журналістикою. Також Мосійчук уточнив, що «в партію влади «Слуга народу» не піду, і не збирався! Хоча і маю в цьому лібертаріанському середовищі добрих знайомих, але вважаю їхню ідеологію ворожою для України та українців».

Нагадаємо, що Ігор Мосійчук декілька років був знаковою фігурою в радикальній партії Олега Ляшка, а також одним з основних її спікерів. Завжди відзначався непоступливістю в ідеологічних суперечках зі своїми опонентами.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали