Який основний провал уряду ГройсманаТри роки прем’єрства Володимира Гройсмана прикметні тим, що Уряд так належним чином і не відзвітувався перед вищим законодавчим органом. Також мав місце небувалий до цих пір в історії України піар так званих реформ. Окремі номінальні покращення були представлені населенню як проривні зміни.

«В уряді Гройсмана є великі провали в економіці країни, повний провал в соціальній політиці, а розпіарена, так звана, пенсійна реформа призвела до чергового падіння реальної купівельної спроможності людей. І це попри те, що уряд брав на себе зобов’язання запровадити обов’язків другий накопичувальний рівень», – заявив нещодавно народний депутат України Семенуха.

Нагадаємо, що в останні роки в Уряді були відсутні повноцінні керівники ключових міністерств та відомств, зокрема Міністерства аграрної політики та продовольства, що законсервувало реальні реформи в сільському та лісовому господарстві, а також призвело до подальшого занепаду значної кількості сільських населених пунктів.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали