Основна інтрига парламентських виборів 2019Кампанія по виборах до Верховної Ради України входить в основну фазу. Основні політичні гравці почали консультації щодо об’єднання. Найбільшу зацікавленість викликають перспективи консолідації двох частин Опозиційного блоку, між якими виник конфлікт напередодні президентських виборів.

Відома українська журналістка Соня Кошкіна, посилаючись на свої джерела, заявила про те, що возз’єднання «За життя» і «Опоблок» відбудеться 5 червня.

Кошкіна зазначає, що в даний час тривають переговори про возз’єднання «Опоблоку». За її словами, ключову участь в них беруть три людини: Сергій Льовочкін, Вадим Рабинович і Вадим Новинський.

«Хоча, як показує досвід попереднього спільного життя «фірташівського» і «ахметовського» крила, якщо одна зі сторін захоче іншу кинути – формальну причину знайде», – пише Соня Кошкіна.

Нагадаємо, демарш Бойка та Льовочкіна, який передбачав об’єднання з Медведчуком, викликав спротив зі сторони керівництва Опозиційного блоку. Тому й відбулася зміна керівника фракції Опозиційного блоку в парламенті та мали місце зміни в керівництві партії.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали