Мураєв назвав того, хто збирається вести політичну війну проти президентаНебажання українського парламенту відправити Гройсмана у відставку ще більше продемонструвало реальну сутність вищого законодавчого органу країни. Взагалі за три роки прем’єрства Володимир Гройсман так і повноцінно не відзвітувався перед Верховною Радою.

З жорсткою критикою парламенту, який свідомо створює додаткові бар’єри для новообраного президента, виступив відомий український політик Євгеній Мураєв. На своїй сторінці у Facebook політик зазначає, що «парламент показово прокатав відставку Гройсмана. Тепер у нього є карт-бланш у вигляді можливості вести виборчу кампанію прямо з крісла глави уряду…

Таким чином у нас фактично політична криза, яка виливається в повноцінну політичну війну проти президента. А найкращим його завершенням буде варіант, при якому Порошенко-Гройсман з Парубієм-Пашинським взагалі назавжди покинуть не просто свої крісла і українську політику, а й будуть заслужено ізольовані від суспільства».

Нагадаємо, що Гройсман нещодавно створив політичну силу «Українська стратегія», яка прийме участь у дострокових парламентських виборах.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали