Придбати житло стане легше. Через «Кредобанк» «Кредобанк» оголосив про зниження відсоткової ставки за кредитами для фізичних осіб на придбання житлової нерухомості. Відповідно до акційної пропозиції банку, нині відсоткова ставка на перші три роки кредитного договору є фіксованою та становить 15% річних, що є однією з найнижчих пропозицій на ринку.

Означеною пропозицією можуть скористатися як клієнти, що оформлюють кредити на придбання житла на первинному ринку, так і ті, хто купує нерухомість на вторинному ринку. Для охочих скористатися пропозицією, також діятиме пільгова змінна відсоткова ставка на весь період кредитування після перших трьох років. Вона розраховується на базі UIRD12M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 12-ти місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. Зокрема, при участі позичальника в придбанні об’єкта іпотеки власними коштами більш як на 50% змінна відсоткова ставка становитиме від UIRD12M+2,49%, а при участі власними коштами до 50% вартості об’єкту іпотеки – UIRD12M+3,49%. Акційні умови діють при оформленні кредиту до 15 вересня 2013 р. у мережі відділень «Кредобанку» по всій Україні.

Отож базові умови іпотечного кредитування в «Кредобанку» передбачають фіксовану відсоткову ставку в 18% річних протягом першого року кредитування та змінну ставку на рівні від UIRD12M+4,75% річних для придбання житла на первинному ринку і від UIRD12M+3,75% для придбання нерухомості на вторинному ринку. Сума кредиту – до 70% вартості об’єкту іпотеки, термін кредитування – до 20 років. Забезпеченням кредиту є іпотека майнових прав на нерухомість, що купується. Для оформлення кредиту необхідно надати паспорт громадянина України, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, довідку про доходи за останні 6 місяців, або інші документи, що підтверджують платоспроможність позичальника.

«Наш банк знижує ставки за кредитами на придбання нерухомості, аби зробити можливість придбання житла доступнішою для українських родин, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Зменшення постійної та змінної ставок за житловими кредитами є першим кроком до європейського рівня вартості іпотечного кредитування. Сподіваюся, що пропозицією здійснити свою мрію з допомогою надійного банку з європейським капіталом скористається чимало українців».

Ігор Галущак
Львів






Друкувати