Львів стає столицею українського IT-бізнесуНещодавно у тестовому режимі розпочав свою роботу львівський бізнес-інкубатор Startup Depot. Отож у Startup Depot наразі передбачена серія виступів відомих та успішних підприємців української ІТ-сфери.

Першим перед аудиторією постане Андрій Павлів – співзасновник та керуючий партнер ІТ-компанії N-iX, засновник ряду успішних стартапів (приміром, інноваційний додаток для мобільних пристроїв ThickButtons.com) зі своєю презентацією – «Досвід створення технологічних стартапів в Україні».

«На певному етапі кожен підприємець або початківець задається питанням: що варто і що не варто робити? якими є найбільш перспективні тренди у технологічному бізнесі? Разом з Андрієм учасники заходу спробують знайти відповіді на ці та інші питання», - розповідають організатори. Додамо, що бізнес-інкубатор Startup Depot був створений в межах спільного українсько-канадського проекту «Місцевий економічний розвиток України» спільно з Інститутом міста та Львівською міською радою. А 22 лютого Львів прийматиме понад 200 інтернет-підприємців, для яких соціальні мережі більше, ніж приємний спосіб проведення часу. Ці люди з допомогою мереж Вконтакте і Facebook сьогодні заробляють чималі гроші, і у Львові вони будуть ділитися своїми секретами.

А те, що соціальні мережі на сьогоднішній день є не тільки засобом отримання інформації та спілкування, а й засобом для заробітку грошей, вже давно не дивина. Аудиторія сайту Вконтакте має 315 млн. відвідувачів, а кількість користувачів Фейсбука перетнула позначку в 1 млрд. осіб. Нині все більше компаній відкривають свої офіційні сторінки у Facebook та Вконтакте, і не тільки для збільшення лояльності клієнтів, але і як додатковий канал продажу. Вважається , що в Україні цей бізнес тільки починає відкривати для себе соціальні мережі Відтак надалі цей канал зв'язку з споживачами буде тільки рости.

Аби допомогти початкуючим підприємцям успішно використовувати всі можливості соцмереж в Україні, й проходять профільні конференції. Найближча з них, Lviv Social Media Camp 2014, і відбудеться 22 лютого у Львові. Конференція присвячена просуванню товарів і послуг через соціальні мережі, новим медіа, стартапам, пов'язаним з соціальністю, розробці facebook-додатків і змінам, які приносять соціальні медіа. Подія насамперед розрахована на представників малого та середнього бізнесу й підприємців, котрі прагнуть відкрити для себе нові можливості просування своїх товарів і послуг, та яким не байдужа думка споживачів про їх бренд. Її також варто відвідати людям, котрі планують відкрити інтернет-магазини в соціальних мережах. Також конференція є точкою збору професіоналів у сфері SMM з усієї України, які вже ведуть успішні бізнесові активності в соціальних мережах.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
logos IT
Група: Гості 22 февраля 2014 12:37
1


Навчальний центр "Логос" проводить комп'ютерне навчання практично з усіх комп’ютерних дисциплін, в нашому каталозі понад 60 курсів, як для початківців так і для професіоналів які бажають підвищити кваліфікацію!

Напрями навчання:

Курси офісних програм (Word, Excel, PowerPoint, Access)
Курси операційних систем (Mac OS, Linux OS, Windows OS)
Курси графіки, анімації, моделювання (Adobe Photoshop, Illustrator, Flash, CorelDraw, ActionScript, 3DS Max, 3D MAYA)
Курси відеомонтажу (Adobe After Effects, Adobe Primera)
Курси верстки в поліграфії (Adobe InDesing, QuarkXPress)
Курси проектування та моделювання (AutoCAD, ArchiCAD, Компас-3D, SolidWorks)
Курси WEB-програмування (html\css, javascript, SEO, PHP)
Курси програмування (c++, c#, java, android, objective c, python, ruby, delphi, perl)
Курси тестування (QC\QA)
Курси системного адміністрування Windows Server, Linux
Курси бази даних (MS SQL, MySQL, Oracle)
Курси бухгалтерів (1с Підприємство 8.2, теорія бухгалтерського обліку)
Курси англійської мови для програмістів!


м. Львів, вул. Ів. Франка 61, каб. 603

Тел: 067-990-37-93, 050-990-05-66, 225-74-06

www.lgs.lviv.ua

Skype: logos_lviv