Інфляція в Японії стала неприємним сюрпризомУ березні споживчі ціни в Японії виросли десятий місяць поспіль, однак цього разу деякі показники інфляції виявилися гіршими, ніж очікували експерти.

Минулого місяця споживчі ціни без урахування свіжих продуктів харчування (індикатор, для якого японський ЦБ встановив цільовий показник у 2%) зросли на 1,6 % щодо березня 2013 року, що співпало з лютневими, січневими і грудневими темпами (які були кращими після 1,9% у жовтні 2008 року).

При цьому аналітики, опитані Bloomberg, в середньому прогнозували зростання на 1,4%.

Зростання споживчих цін без обліку продуктів харчування та енергоносіїв у Японії склало в березні 0,7% проти 0,8% місяцем раніше.

Загальний показник інфляції в березні прискорився до 1,6% з 1,5%, як і очікувалося.

Як прогнозує Банк Японії, в нинішньому фінансовому році, що почався у квітні 2014, інфляція без урахування свіжих продуктів харчування в країні складе 1,3%, в наступному фінроці – прискориться до 1,9%.

За матеріалами: Take-profit.org






Друкувати
Artembini
Група: Гості 25 июня 2014 22:19
1


проектирование водоснабжение и водоотведение http://e-otoplenie.ru/sistemy-otoplenija-i-ih-sposobnosti.html виды теплоносителя в системе отопления проектирование водоснабжение и водоотведение http://e-otoplenie.ru/index.html проектирование и монтаж отопления проектирование водоснабжение и водоотведение http://e-otoplenie.ru/ установка систем отопления
Найбільш популярні матеріали