«Кредобанк»: нові відділенняПопри складну ситуацію у банківсько-фінансовому секторі «Кредобанк» продовжує відкривати нові відділення, до того ж за новими стандартами. Зокрема, в першому півріччі 2015 року банк відкрив оновлені відділення у Львові, Києві та Черкасах. Завдяки новим просторим приміщенням у центральній частині цих міст цей банк став зручнішим та ближчим до клієнтів. Відтак на сьогодні мережа відділень «Кредобанку» налічує 109 відділень у 22 областях України та Києві.

Окрім того «Кредобанк» відкрив 2 нових відділення у приміщеннях візових центрів Республіки Польща – у Хмельницькому та Одесі. Новий стандарт оформлення відділень передбачає оптимальне використання простору та виділення окремих місць для обслуговування фізичних осіб, підприємств малого та середнього бізнесу і корпоративних клієнтів.

«Кредобанк» постійно працює над оновленням відділень заради зручності клієнтів банку та підвищення комфорту їх обслуговування, – говорить директор департаменту управління продажем та мережею ПАТ «Кредобанк» Оксана Стецьків. – Новий стандарт відділень, що впроваджується в банку, відповідає найсучаснішим європейським вимогам та робить їх світлими й просторими, а оптимальне планування зон обслуговування дозволяє уникати черг та заощаджувати час наших клієнтів».

Зазначимо, що передислокація відділень «Кредобанку» у нові офіси та запровадження нових стандартів їх оформлення відбуваються в межах процесу постійного удосконалення мережі продажу та умов обслуговування. Сьогодні мережа відділень «Кредобанку» налічує 109 відділень у 22 областях України та Києві.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали