• 0
Які партії проходять у новий склад Верховної РадиПозачергові вибори до українського парламенту мають для країни доленосне значення, оскільки новий склад законодавчого органу має забезпечити необхідне інституціональне підґрунтя для реалізації реформаторських ініціатив Президента України Володимира Зеленського. Прохідний бар’єр в 5% є доволі високим і для багатьох партій є непрохідним, що слугує вагомим чинником для належної політичної структуризації майбутнього складу парламенту.
Детальніше
  • 0
Хто може очолити СБУПризначення Голови Служби безпеки України – це прерогатива Президента. В умовах загострення екзогенних ризиків результативність роботи названої спецслужби слугує запорукою національної безпеки в цілому. Нагадаємо, що у свій час СБУ очолювали відомі в Україні політики та державні діячі такі як Євген Марчук, Леонід Деркач, Володимир Радченко.
Детальніше
  • 0
Мураєв назвав того, хто збирається вести політичну війну проти президентаНебажання українського парламенту відправити Гройсмана у відставку ще більше продемонструвало реальну сутність вищого законодавчого органу країни. Взагалі за три роки прем’єрства Володимир Гройсман так і повноцінно не відзвітувався перед Верховною Радою.
Детальніше
  • 0
Президент вимагає прискорення розслідування резонансних корупційних злочинівУ попередні роки багато декларувалося в частині боротьби з корупцією, але відчутних результатів так і не було досягнуто, що було зумовлено збереження кругової поруки між різними відомствами та бізнесовими колами. Нинішня адміністрація Президента України рішуче налаштована на подолання ганебної практики укриття корупційних злочинів.
Детальніше
  • 0
Основна інтрига парламентських виборів 2019Кампанія по виборах до Верховної Ради України входить в основну фазу. Основні політичні гравці почали консультації щодо об’єднання. Найбільшу зацікавленість викликають перспективи консолідації двох частин Опозиційного блоку, між якими виник конфлікт напередодні президентських виборів.
Детальніше
  • 0
Який основний пріоритет ЗеленськогоПрезидент України Володимир Зеленський з перших днів своєї діяльності почав активно форсувати процеси щодо врегулювання військового конфлікту на Донбасі. Свідченням чого стала його зустріч з міністрами закордонних справ Франції та Німеччини.
Детальніше
  • 0
З ким може об’єднатися Рінат Ахметов на парламентських виборахДля парламентсько-президентської республіки, якою є Україна, дострокові вибори до вищого законодавчого органу мають доленосне значення як в частині вибору пріоритетів державної економічної політики, так і в частині вибору зовнішньополітичних векторів.
Детальніше
  • 0
Яку вимогу поставив Президент Верховній РадіПерший тиждень роботи шостого президента України продемонстрував, що глава держави налаштований дуже рішуче щодо трансформації рудиментів колишньої системи державного управління. Реалізація політики Президента України отримає належний рівень ефективності за умови найшвидшого призначення нових керівників силових відомств та керівника зовнішньополітичного відомства.
Детальніше
  • 0
Саакашвілі назвав абсолютного фаворита майбутніх парламентських виборівПовернення Саакашвілі створило об’єктивні передумови для переформатування існуючого політичного ландшафту. Однозначно, що на правому спектрі українського політикуму відбудуться зміни, оскільки постать колишнього президента Грузії як безкомпромісного борця з корупційними схемами у вищому політичному істеблішменті й за даних умов є дуже популярною серед населення України.
Детальніше
  • 0
Яке основне завдання виконав ЗеленськийОдин з найвпливовіших українських політиків Вадим Новинський, який очолює фракцію Опозиційного блоку, висловився щодо того, яке основне завдання виконав Володимир Зеленський. Вадим Новинський відзначається принциповою позицією стосовно фундаментальних засад формування базових інститутів розвитку українського суспільства.
Детальніше
  • 0
Хто з найближчих соратників Порошенка залишає його партіюНещодавно переіменовану партію "Європейська солідарність" почали залишати ще вчора найближчі соратники колишнього гаранта. Народний обранець Грановський заявив про вихід з Блоку Петра Порошенка.
Детальніше
  • 0
Чому "коаліція" Верховної Ради хоче залишитися біля "годівниці"Верховна Рада розпущена. Нинішнє скликання парламенту відзначилося доволі лояльним ставленням до певних волюнтаристських дій урядів Яценюка та Гройсмана. Наслідок: відсутність реальних позитивних зрушень щодо покращення життєвого рівня переважної більшості населення.
Детальніше
  • 0
Головний реформатор на пострадянському просторі прийме участь у парламентських виборахСаакашвілі та Бендукідзе змогли з найкорумпованішої республіки колишнього СРСР зробити країну з найбільш прозорими умовами ведення бізнесу. Грузія є острівцем вдалого проведення ліберальних економічних реформ і склала на відмінно ряд іспитів перед світовим співтовариством.
Детальніше
  • 0
Яка програма максимум для партії «Слуга народу» на позачергових виборахУкраїна готується до позачергових парламентських виборів. Фаворити фактично вже відомі. Беззаперечним лідером електоральних симпатій є пропрезидентська партія «Слуга народу», яку нещодавно очолив Дмитро Разумков. Партія в основу своєї ідеології закладає лібертаріанство, що передбачає максимальну свободу особистості.
Детальніше