Металургійним олігархам хочуть ще дати грошей з бюджетуНа доручення Президента уряд розробляє пропозиції щодо підвищення ефективності роботи підприємств гірничо-металургійного комплексу. Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду, пише «Економічна правда».

«На необхідності активізації діяльності металургійних підприємств, пошуку шляхів поліпшення якісних та кількісних показників їх роботи наголосив прем’єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабміну 20 лютого 2013 року», – сказано у повідомленні.

Глава уряду доручив віце-прем’єр-міністру Юрію Бойку та віце-прем’єр-міністру Олександру Вілкулу спільно з Мінекономрозвитку, Мінпромполітики, Міненерговугілля, Мінфіном, Мінінфраструктури та іншими органами влади забезпечити підготовку пропозицій щодо підвищення ефективності діяльності підприємств гірничо-металургійного комплексу.

«Зокрема, доручено опрацювати питання надання державної підтримки таким підприємствам», – повідомили у Кабміні.

Як відомо, український гірничо-металургійний комплекс контролюється Рінатом Ахметовим і Вадимом Новинським («Метінвест»), Ігорем Коломойським і Генадієм Боголюбовим («Приват»), Костянтином Жеваго (Ferrexpo), Віктором Пінчуком («Інтерпайп»), Лакшмі Мітталом («Арселор Міттал Кривий Ріг») та росіянами («ІСД» та Evraz).






Друкувати
Найбільш популярні матеріали