Стартап від YouControl став фіналістом конкурсу Fintech Master
Авторитетне журі першого спеціалізованого конкурсу фінансових стартапів Fintech Master відібрало в числі 9-ти фіналістів модуль для експрес-оцінки фінансової стійкості контрагента FinScore від YouControl. Fintech Master Open Data Incubator – перший спеціалізований конкурс в Україні. Мета конкурсу — розробити нові стартапи на основі даних Національного банку та Mastercard, які виступили генеральними партнерами конкурсу.


Нагадаємо, що YouControl — аналітична система, яка з понад 40 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел. Головне ж бізнес-завдання FinScore – швидкий аналіз фінансової стійкості контрагента, що допомагає швидко прийняти рішення про те, як варто працювати з контрагентом з урахуванням фінансових ризиків. Таким чином FinScore визначає фінансову стійкість і вірогідність банкрутства компанії. Унікальність методу полягає в тому, що FinScore створений саме для аналізу компаній на українському ринку. Відтепер будь-яка компанія України, використовуючи YouControl, має доступ до більш зручного фінансового аналізу. А для самостійного прийняття такого бізнес-рішення необхідний штат експертів з фінансової аналітики всередині компанії.

«Очікування щодо участі у програмі Fintech Master у нас величезні. Ми плануємо за допомогою експертизи менторів та організаторів, які є лідерами Fintech в Україні, а також відкритих даних Національного банку України та Mastercard удосконалити вже працюючу модель FinScore, яка стане незамінною для будь-якого бізнесу в Україні», – коментує досягнення Сергій Мільман, СЕО компанії YouControl.

Ігор Галущак






Друкувати
Найбільш популярні матеріали