Хто очолив одного з фаворитів майбутніх парламентських виборівМаховик передвиборчої парламентської кампанії набирає все більших обертів. Основні політичні гравці вступають у боротьбу, здійснюючи ребрендинг та обираючи нове керівництво. До числа фаворитів відноситься партія "Опозиційна платформа - За життя", яка визначилася з керівною ланкою політичної сили.

Віктор Медведчук обраний головою політради і головою стратегічної ради партії. Члени політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" одноголосно обрали співголовами партії народних депутатів Вадима Рабиновича і Юрія Бойка. Народний депутат Сергій Льовочкін став головою виконкому партії.

Згідно з останнім опитуванням, проведеним соціологічною групою Рейтинг, "Опозиційна платформа - За життя" займає друге місце в рейтингу учасників парламентських виборів, за неї готові віддати голоси 10,5% опитаних.

На першому місці - партія "Слуга народу".

У даній політичній силі є значна кількість політиків, які неодноразово обиралися народними депутатами. Значна їх кількість - це колишні члени Партії регіонів. "Опозиційна платформа - За життя" скептично оцінює євроінтеграційні перспективи України у короткостроковій та середньостроковій перспективі.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали