Олег Ляшко: Адміністрація Президента дає вказівки судам і ЦВК блокувати призначення нового депутата, щоб шантажувати нас
Загострення політичної кризи посилює боротьбу за владу. У політичному ландшафті незабаром знову відбудуться зміни, тому йде позиційна боротьба між основними гравцями українського політикуму. Одним з найбільш впливових політичних гравців є Радикальна партія Олега Ляшка і її вплив в останній час лише посилюється.


На своїй сторінці у Facebook Олег Ляшко зазначає, що «влада штучно створює перешкоди при реєстрації народного депутата Радикальної партії Валерії Забужко. Нашого колишнього депутата-зрадника Андрія Артеменка позбавили мандата і громадянства за те, що він торгував Кримом. Проте наступному кандидату за списком навмисно не дають мандат.

Нібито ЦВК не може отримати необхідні папери від Вищого адміністративного суду, хоча Артеменко програв справу ще місяць тому. Висновок один: Адміністрація Президента дає вказівки судам і ЦВК блокувати призначення нового депутата, щоб шантажувати нас.

Шантаж не пройде! Вимагаю від ЦВК, судів і апарату Верховної Ради негайно вжити усіх заходів для реєстрації Валерії Заружко народним депутатом.

Нагадаємо, що останнім часом народні депутати України від Радикальної партії Олега Ляшка внесли на розгляд Верховної ради України ряд законопроектів, які спрямовані на підтримку вітчизняного товаровиробника та відродження промислового виробництва.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали