Квартири якого класу найбільш популярні серед українцівПоловина покупців, які шукали квартиру в новобудовах Києва, цікавилися житлом економ-класу. При цьому елітне житло зацікавило всього близько 10% людей.

В Одеській області схожа тенденція: найпопулярнішими виявилися новобудови економ-класу - 44% від загальної кількості запитів. Найменш популярні квартири в новобудовах Одеського регіону, це новобудови бізнес-класу - всього 12% пошуків.

У Харківській області покупці однаково цікавилися житлом економ та еліт-класу. На такі новобудови припало до 37% пошуків. Найменше на Харківщині шукали квартири в новобудовах комфорт-класу - 25% запитів.

Дніпропетровська область відрізняється від інших регіонів значним попитом на елітне житло. 71% потенційних покупців цікавилася даним класом новобудов. Найменший інтерес у покупців викликали новобудови економ-класу - всього 7% від загальної кількості пошуків за літо цього року.

«Зірковість» квартир, втім, далеко не головний параметр для українців при виборі квартири. Як і раніше, в першу чергу людей, які обирають економ житло, цікавлять ціна і інфраструктура, а для покупців квартир комфорт-класу - ще й планування. Ті, хто шукає квартиру в новобудовах класу еліт, також звертають особливу увагу на площу і термін здачі в експлуатацію.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали