Дубинський дав розкладку старту виборчих перегонів до Верховної Ради: хто ж фаворит?Виборча кампанія до українського парламенту стартувала. Основні політичні гравці вже формують штаби та ведуть переговори з потенційними партнерами. Провідні вітчизняні аналітики роблять традиційні прогнози стосовно фаворитів та аутсайдерів липневих виборів. Свій прогноз також дав і ведучий популярної програми «Гроші» на каналі 1+1, журналіст Олександр Дубинський.

На своїй сторінці у youtube-каналі Олександр Дубинський вважає завідомо провальною самостійну участь політичної сили Володимира Гройсмана «Українська стратегія» у парламентських перегонах. Скептично також Дубинський ставиться і до перспектив отримання хорошого результату перейменованою партією колишнього президента України Петра Порошенка «Європейська солідарність».

Журналіст звертає увагу на те, що 24 травня об’єдналися два «Опозиційні блоки», які відокремлено приймали участь у нещодавніх президентських виборах. Він говорить, що фактично об’єдналися, з однієї сторони, партія Ахметова, а з іншої – партія Фірташа та Медведчука.

Дубинський в контексті такого об’єднання звернув увагу на те, що Євгеній Мураєв, який маючи непогані шанси на президентських виборах і знявши свою кандидатуру на користь Олександра Вілкула, втрачає значну кількість електоральних симпатій.

Фактично Дубинський окреслив перспективи основних конкурентів фаворита парламентських перегонів «Слуга народу» та його союзників, що дає підстави стверджувати про початок чергової фази політичної боротьби.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали