Фаворит президентських виборів 2019 закликав створити ланцюг єдностіНапередодні офіційного старту президентської кампанії все більша кількість кандидатів висловлюють своє бачення щодо вибору шляхів забезпечення національної єдності. В умовах загострення зовнішніх викликів саме чинник єдності виступає запорукою подальшого поступального розвитку країни.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко закликала громадян країни 22 січня 2019 року в день100-річчя української Соборності взятися за руки, стати пліч-о-пліч і побудувати всеукраїнський СИМВОЛІЧНИЙ ЛАНЦЮГ ЄДНОСТІ – від Луганської області до Закарпаття. Так само, як це було зроблено патріотами в 1990 році та нашими прадідами сто років тому.

«У тривожні часи сьогодення ми маємо бути єдиними. Наша соборність, наша єдність у наших серцях і душах. Наша сила – в нас самих, українцях. Тому я пропоную рівно за місяць ще раз ствердити для себе та світу нашу мудрість, нашу єдність, нашу силу»! – заявила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, що ВО «Батьківщина» було створене в 1999 році і від того часу її незмінним лідером є Юлія Тимошенко. Партія стоїть на соціал-реформістських засадах, які передбачають посилення соціальної спрямованості економічної політики і обмеження влади олігархічного капіталу.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали