Представник Кучми у ВРУ хоче створити партію нового зразкаВідомий український політик Роман Безсмертний, який тривалий час був представником Президента України Леоніда Кучми у Верховній Раді України вже неодноразово заявляв про висунення свої кандидатури на президентських виборах 2019 року. Також політик у свій час входив до вищого політичного істеблішменту в часи президентства Віктора Ющенка.

Потенційний кандидат в президенти України Роман Безсмертний вирішив створити партію. Про це він повідомив на своєму офіційному сайті. «Я готовий брати на себе відповідальність, щоб стати ініціатором формування партії нового зразка. Установчий з’їзд політичної сили однодумців пропоную провести в кінці січня 2019 року», – зазначив Безсмертний.

Нагадаємо, що Роман Безсмертний є істориком за освітою. Був головою ради партії «Народний Союз – Наша Україна» у 2005-2006 роках. Також займав посаду заступника Глави Секретаріату Президента України у 2007-2008 роках. Тобто він не є політиком нової формації, а представляє управлінську номенклатуру часів президентства Кучми та Ющенка.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали