Німецький журнал «Фокус» назвав явного фаворита президентських виборів в УкраїніСтарт президентської виборчої кампанії змушує західноєвропейські агентства та провідні видання давати оцінку шансам на перемогу основних претендентів. Німеччина ніколи не стояла осторонь подій, які відбуваються в Україні, особливо в період доленосних для нашої країни подій.

Німецький журнал Focus прогнозує перемогу Юлії Тимошенко на президентських виборах в Україні у 2019 році. Багато хто на Заході був би радий, якби на прийдешніх президентських виборах в Україні переміг кандидат від партії єврооптимістів, «Демократичного альянсу» або «Сили людей».

Однак поки найбільш вірогідним сценарієм є той, при якому новим президентом стане колишня прем’єр-міністр і колишня політв’язень Юлія Тимошенко. Також очікується, що у Верховній Раді значно зросте вага її партії «Батьківщина».

Нагадаємо, що єврооптимісти не мають в Україні потужної підтримки для того, щоб мати шанси на перемогу на президентських виборах. Натомість Тимошенко підтримує партія «Батьківщина», яка була створена ще у 1999 році і яка має розгалужену мережу первинних партійних організацій. Тимошенко має особисті контакти з політичними важковаговиками провідних країн світу.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали