Світлана Заліщук: рішення парламенту ухвалюються на БанковійПротистояння в українському політикумі загострюється. Правляча парламентська коаліція разом з представниками Оппоблоку знімають голів комітетів, які є представниками справді опозиційних фракцій. Показовим в цьому плані є відсторонення керівника антикорупційного комітету Єгора Соболєва.

На своїй сторінці у Facebook народний депутат України Світлана Заліщук стверджує, що «корупційна агонія продовжується. Зняли з посади Єгора Соболєва… Це рішення не парламенту. Воно ухвалювалося на Банковій. За нашою інформацією, Порошенко особисто обдзвонював членів опоблоку з проханням голосувати за зняття Єгора. Особливо абсурдним є те, що Єгора зняли за недотримання регламенту. Це в той час, коли спікер кожного божого дня порушує регламент.

Зазначимо, що фракція «Самопоміч» на початках функціонування нинішнього складу парламенту теж входила в парламентську правлячу коаліцію, але в подальшому розбіжності з БПП та Народним фронтом призвели до її переходу в опозицію.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали