Яка основна перевага партії «Слуга народу» над основними конкурентамиПропрезидентська партія «Слуга народу» визначилася із списком претендентів, які будуть змагатися за депутатські мандати за пропорційною системою. Основна перевага даної політичної сили над основними конкурентами в тому, що тут найбільша кількість молодих політиків, які не пов’язані з корупційними схемами попередньої влади.

Очолюють список кандидатів в народні депутати від «Слуги народу» Дмитро Разумков та Руслан Стефанчук. Серед претендентів на депутатські мандати фахівці різноманітних напрямів: борці з корупцією, експерти з питань освіти, судової системи, енергетики, фінансів.

Під дев’ятим номером йде в народні депутати генеральний директор каналу 1+1 Олександр Ткаченко, одинадцятий – Сергій Бабак, двадцятий – Данило Гетманцев.

Нагадаємо, за результатами соцопитувань всіх соціологічних агентств партія «Слуга народу» впевнено перемагає на дострокових парламентських виборах. Питання в тому, чи зможе ця політична сила отримати більшість в парламенті і самостійно сформувати Уряд.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали