Факультет економіки моря Національного університету кораблебудування імені адмірала МакароваЙого історія починається з середини ХХ-го сторіччя, коли у 1965 р. рішенням Міністерства вищої та середньої освіти СРСР у Миколаївському кораблебудівному інституті було засновано кафедру економіки та організації виробництва. Майже півсторіччя бездоганної репутації, солідного сплаву академічних традицій та сучасних освітніх технологій.

За десятиріччя існування Факультет економіки моря (донедавна – Інженерно-економічний факультет) озброїв знаннями й практичними навичками тисячі молодих людей, що стали згодом самодостатніми особистостями, досягли великих успіхів. Випускників найвідомішого на Миколаївщині центру підготовки економічних кадрів охоче приймають на роботу та високо цінують на промислових і комерційних підприємствах, в фінансово-кредитних та науково-дослідних установах, міжнародних організаціях, у вищих навчальних закладах найвищих рівнів акредитації. Блискучі характеристики отримують вони в органах державної виконавчої влади, місцевого самоврядування. Багато хто започаткував власну справу і спромігся добитися вражаючих здобутків у бізнесі, підкоривши уподобання споживачів на вітчизняному та закордонних ринках.

Факультет економіки моря Національного університету кораблебудування імені адмірала МакароваДекілька років поспіль факультет задовольняє попит на економічну освіту громадян інших країн. Це – показник належного рівня та бездоганної якості розроблених навчальних програм і методик. Значним є внесок факультету у формування економічного світогляду молоді, яка опановує інженерні спеціальності в Національному університеті кораблебудування.

Ми щиро пишаємося своїми вихованцями! Важлива складова їх фантастичних кар’єр – ґрунтовне та глибоке засвоєння основ економічної теорії, а також низки спеціалізованих курсів. Навчальні плани спеціальностей, за якими факультет веде підготовку, складаються більш ніж з 50 дисциплін. Але лише теорією справа не обмежується. Студенти набувають навичок розв’язання нагальних практичних задач, оволодівають сучасними процедурами прийняття рішень в умовах невизначеності, жорсткої конкурентної боротьби, в якій перемагають лише освічені та досвідчені фахівці. Звичайна справа для них використання програмних продуктів Project Expert, PrimaVera, 1C – Бухгалтерія, Альт – Інвест, застосування мультимедійних систем, проведення Інтернет-конференцій та фахових дискусій в режимі он-лайн.

Факультет економіки моря Національного університету кораблебудування імені адмірала МакароваПідготовка кадрів здійснюється за популярними серед молоді та надзвичайно перспективними спеціальностями: «Економіка підприємства»; «Фінанси і кредит»; «Облік і аудит»; «Менеджмент організацій і адміністрування». Випускники отримують освітньо-кваліфікаційні характеристики: бакалавр, спеціаліст, магістр. Структуру факультету складають кафедри: економічної теорії; економіки та організації виробництва; менеджменту; фінансів; обліку та економічного аналізу, а також науково-дослідні лабораторії: «Дослідження економічних трансформацій» (керівник – д.е.н. професор Парсяк В.Н.); «Інноваційні технології в економіці та управлінні» (керівник – д.е.н. професор Іртищева І.О.).

Факультет економіки моря Національного університету кораблебудування імені адмірала МакароваДеканат – не кімната жахів, як це подекуди буває. Саме тут розроблена та запроваджена програма «Лояльність та підтримка». Це означає, що проблеми (а в кого їх не буває у нашому буремному житті) не стануть перешкодою на шляху до успіху. Адміністрацію, викладачів, студентів факультету об’єднує спільна справа – професійне зростання майбутніх фахівців. Запрошуємо на навчання тих, кому така філософія імпонує!


Факультет економіки моря Національного університету кораблебудування імені адмірала МакароваНаукова робота – серед чинників підготовки магістрів та спеціалістів. Під керівництвом найдосвідченіших майбутні Нобелевські лауреати з економіки визначають актуальні проблеми сьогодення, окреслюють шляхи виходу з фінансової кризи, що охопила світ. Нагороди на всеукраїнських та міжнародних конкурсах й олімпіадах засвідчують: стратегію обрано вірну. Перемоги за нами!

Факультет економіки моря – затишна домівка і для працьовитих, і для талановитих. Тут уміють дотепно пожартувати на КВНівських іграх, позмагатися на брейн-рингу, надіслати м’яч у сітку нездоланних воріт суперника, зробити ефектний акробатичний кульбіт або закружляти у запальній циганочці.

Факультет економіки моря Національного університету кораблебудування імені адмірала МакароваМіж урочистим врученням студентських квитків та блискучим захистом магістерської роботи – п’ять незабутніх років ні з чим не зрівнянного студентського життя. Провести цей зірковий час серед талановитих і цікавих однолітків – студентів Факультету економіки моря НУК – найкраще з усіх можливих рішень!

ФЕМ НУК






Друкувати
Найбільш популярні матеріали