Одній з найбільших бізнес-спільнот України виповнилося 5 роківКлуб Ділових Людей створювався як репутаційний міжнародний бізнес-клуб, метою котрого є налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей. Сьогодні означена бізнес-спільнота пропагує серед початківців-підприємців практичні знання та досвід, створює можливості для налагодження ділових контактів, працює над підвищенням ділової репутації кожного учасника Клубу та всієї організації загалом. Центральний офіс Клубу знаходиться у Львові.

Відтак, за 5 років діяльності до Клубу Ділових Людей долучилося майже 530 учасників – підприємців, власників та керівників підприємств з надійною діловою репутацією. Тільки за останній рік тут організували 374 заходи, серед яких і масштабний Інтелектуальний марафон – проект із 42 навчальних семінарів та майстер-класів, що відбувалися щодня без вихідних. Загалом заходи Клубу цьогоріч відвідали більше, ніж 7000 ділових людей.

«Цей рік був непростим. Криза виявила усі слабкі сторони бізнесу та безжалісно змусила закрити ті підприємства, які не хотіли змінюватися, вдосконалюватися та отримувати сучасний досвід. І в той же час криза об'єднала тих, хто прагне зростати й розуміє, що основою сильного бізнесу є надійна та позитивна ділова репутація, – відзначив на урочистості голова Клубу Микола Савуляк. - Щороку ми приносимо на святкування імпровізоване дерево. Воно символізує бізнес, який росте тільки тоді, коли його підживлюють, і гине, якщо не звертати на нього увагу. Традиційно ми закликаємо учасників Клубу залишати свої візитівки на дереві, що теж символічно, адже ваш успішний бізнес – це й плід Клубу Ділових Людей».

Клуб також активно співпрацює з міжнародними організаціями, серед яких – торгово-промислові палати Австрії та Словаччини, Європейський банк реконструкції, Українсько-французький бізнес-клуб, а віднедавна також з Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Одній з найбільших бізнес-спільнот України виповнилося 5 роківУ межах Клубу Ділових Людей активно розвиваються й партнерські проекти, один з яких – Громадська Школа Бізнесу. Учасники школи мають змогу відвідувати ефективні навчальні програми європейського зразка: грантові програми МВА Executive Management та MBA General Management, інноваційні авторські проекти «Бізнес-радник» та «Кар’єрний радник», консультаційну програму зі стратегії та маркетингу бізнесу MBS.

Важливо, що вся діяльність Клубу Ділових Людей побудована з урахуванням етичних норм та принципів. Цього року Клуб виявив ініціативу поширити декларовані ним принципи у Меморандумі «Про етику й партнерство бізнесу, влади та громадськості». Меморандум урочисто погодили та підписали голова Клубу Микола Савуляк і мер Львова Андрій Садовий. Під Меморандумом мали можливість поставити свій підпис також усі учасники бізнес-заходу. Таким чином представники влади, бізнесу та громадськості підтвердили готовність розвивати власну діяльність на користь собі та суспільства.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали