• 0
Обсяг грошової маси скоротився на 1,3%Обсяг готівки в обігу поза банківською системою України за травень скоротився на 0,7% - до 349,6 млрд грн. Про це свідчать дані на сайті НБУ.
Детальніше
  • 0
З початку року обсяг депозитів в комерційних банках збільшивсяЗа даними Національного банку України, з початку року обсяг гривневих депозитів виріс на 0,5%, валютних - на 1,4%. Залишки за гривневими кредитами за травень скоротилися на 2,5% і на 2,2% з початку року - до 597,4 млрд грн.
Детальніше
  • 0
Офіційні резервні активи НБУ складають $19,4 мільярдиЧисті міжнародні резерви НБУ в травні скоротилися на 7,1% з 9,904 млрд до 9,202 млрд доларів за порівнянні з попереднім місяцем.
Детальніше
  • 0
Яку позицію Коломойського не підтримує лідер «Слуги народу»В Україні кампанія по дострокових парламентських виборах набирає обертів. У засобах масової інформації поширюються припущення про наближеність окремих олігархів до тих чи інших учасників перегонів. Зокрема Ігоря Коломойського численні видання пов’язують з фаворитом дострокових парламентських виборів, партією «Слуга народу».
Детальніше
  • 0
У США чекають ЗеленськогоВолодимир Зеленський отримав офіційне запрошення відвідати США. Це є свідченням чіткої позиції найпотужнішої країни світу стосовно підтримки України. Інформацію про запрошення Зеленському відвідати США розповсюдив радник Президента України з юридичних питань Андрій Єрмак.
Детальніше
  • 0
І Міжнародна науково-практична конференція «ПРОСТОРОВИЙ РОЗВИТОК ТЕРИТОРІЙ: ТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ»

10-11 жовтня 2019 року

ПРОВОДЯТЬ

І Міжнародну науково-практичну конференцію

«ПРОСТОРОВИЙ РОЗВИТОК ТЕРИТОРІЙ: ТРАДИЦІЇ ТА ІННОВАЦІЇ»


До участі у конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, вчені, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, інших підприємств і організацій, діяльність яких дотична до порушених на конференції проблем, а також здобувачі вищої освіти.
Детальніше
  • 0
США підготовлять Україну до можливого перекриття транзиту російського газуСША готові допомогти Україні підготуватися до можливого перекриття транзиту газу в 2020 р з боку Російської Федерації. Про це повідомив економічний радник посольства США Джон Шютте в інтерв'ю інформагентству Інтерфакс-Україна.
Детальніше
  • 0
Мінфін збільшує терміни погашення державних облігаційМіністерство фінансів України 11 червня здійснило дебютне розміщення 6-річних облігацій внутрішньої держпозики (ОВДП) на 3,42 млрд грн під 15,85% річних, понад половину яких придбали нерезиденти, повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова.
Детальніше
  • 0
Попит на електромобілі в Україні виріс майже в півтора разиУ травні 2019 року українці купили і поставили на облік 643 електромобіля: 610 легкових і 33 комерційних. У порівнянні з травнем минулого року попит на легкові електромобілі виріс майже в півтора рази, а на комерційні - на 43%. Про це повідомляє Укравтопром.
Детальніше
  • 0
Україна отримає від МВФ $1,3 мільярди у поточному роціУкраїна може отримати кредитний транш Міжнародного валютного фонду до кінця 2019 року, якщо після виборів вдасться сформувати новий уряд і він відразу почне працювати. Про це сказала перший заступник глави Національного банку України (НБУ) Катерина Рожкова в інтерв'ю Reuters.
Детальніше